EMAIL

Hoeveel e-mailadressen kan ik toevoegen?
Bij SmitPRO ontvang je bij aanschaf van één van onze hostingpakketten een oneindig aantal e-mailadressen. Jij bepaalt zelf hoeveel adressen je nodig hebt en hoe je de adressen noemt.
Hoe voorkom ik spam?

Hieronder lees je drie tips die je helpen met het voorkomen van spam.

• Laat je e-mailadres niet achter op internet
Laat je e-mailadres zo weinig mogelijk achter op het internet. Webrobots van spammers speuren het internet namelijk af naar deze e-mailadressen. Wil jij je e-mailadres online zetten zodat je kan worden gecontacteerd? Wij bieden emailhosting met een antispamfilter. Dit filter detecteert de spamberichten en gooit deze in de spamfolder.

• Reageer niet op ongevraagde berichten
Als je een spambericht beantwoordt, dan weet de spammer dat het e-mailadres in gebruik is wat er weer voor zorgt dat je alleen maar meer spam ontvangt. Ook ziten er soms links verborgen in de spamberichten die geactiveerd worden als je de e-mail beantwoordt.

• Reageer niet op kettingbrieven
E-mails waarin je gevraagd wordt om het bericht naar zoveel mogelijk mensen door te sturen zijn meestal ook spam. Reageer hier niet op zodat je de spammer niet nog meer e-mailadressen geeft.
.

Staat jouw  vraag er niet tussen?

Neem dan gemakkelijk contact op met onze servicedesk via [email protected], 074-210 22 55 of vul het contactformulier hieronder in.