webhosting

wat is een CMS?
Een content management systeem (CMS) is een systeem waarmee je snel en gemakkelijk content van een website beheert.

CMS zijn erg populair en er zijn meerdere systemen beschikbaar. Sommige zijn gratis en open source, andere systemen gebruik je tegen betaling

Enkele bekende CMS systemen zijn:

• WordPress
• Joomla
• Drupal
• Magento

wat is dataverkeer?
Dataverkeer bestaat uit het aantal GB dat wordt verbruikt bij het bezoeken van een website. Bij het bezoeken van een website worden er bestanden gedownload op het apparaat van de gebruiker zodat hij/zij de website kan bekijken. Hoe meer bezoekers je hebt, hoe meer data er wordt verbruikt.
welk hostingpakket past bij mij?

De keuze voor een hostingpakket is afhankelijk van je wensen voor een website. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Neem snel en gemakkelijk contact met ons op.

wat is SSD hosting
SSD hosting is hosting waarbij er gebruik wordt gemaakt van Solid State Drives (SSD). Een SSD is een snelle opslagschijf en wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in bijvoorbeeld pc’s en laptops. De servers van SmitPRO werken op SSD’s wat betekent dat de hosting van SmitPRO razendsnel is.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gemakkelijk contact op met onze servicedesk via [email protected], 074-210 22 55 of vul het contactformulier hieronder in.