Word een AVG reseller

Word AVG reseller bij een ervaren webhosting en webdesign bedrijf in Hengelo. Bij SmitPRO ontzorgen wij je graag door diverse uitgebreide AVG pakketten en tools aan te bieden, die jij weer doorverkoopt. Wij kunnen vrijwel elke wereldwijde extensie aanschaffen. Hierdoor vind je bij ons de meest uitgebreide pakketten voor jou als reseller.

White label product

24/7 hosting dienst

Alles in eigen beheer

Als AVG reseller bied je de oplossing voor jouw klanten

Als AVG reseller bied je de privacy oplossing voor je klanten, zonder dat je hoeft te investeren in het ontwikkelen van eigen tools. Dit is handig wanneer je zelf geen budget of tijd hebt om privacy tools te ontwikkelen. Wij helpen je graag door een volledig pakket aan te bieden, dat jij doorverkoopt aan de eindgebruiker. Onze diensten, bijvoorbeeld reseller webdesign, zijn volledig white label. De klant merkt dus niet dat bijvoorbeeld jouw website door ons is gemaakt. Wij nemen graag alles op het gebied van ICT in handen, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Onze medewerkers hebben ieder een eigen specialisme, zoals werkplekbeheer, serverbeheer, websitebeheer, cloudbeheer en nog veel meer.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Word een AVG reseller en profiteer van geweldige kortingen

​Wanneer je besluit om een AVG reseller te worden, profiteer je van pakketkortingen die oplopen tot wel 25%. Wij bieden enkel Nederlandse hosting aan en je kunt dan ook uitgaan van 100% kwaliteitsgarantie. Heb je vragen over onze diensten, zoals webdesign? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Je bereikt ons door te bellen naar 074 21 02 255 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Kom ook eens langs bij ons kantoor in Hengelo, dan bespreken we graag alle mogelijkheden.