Als white label reseller bij SmitPRO in Hengelo kies je zelf de tarieven voor het registreren van een domeinnaam, waardoor je zelf je winst bepaalt. Ervaren ondernemers en beginnende ondernemers zijn op zoek naar een website
die de producten en/of diensten
op de juiste manier promoot.
Je kunt je bedrijfsnaam gebruiken als domeinnaam.

Het is wel verstandig om eerst even te kijken of
de gewenste domeinnaam nog wel beschikbaar is,
je kunt hiervoor onze gratis tool gebruiken

Als white label domeinnaam reseller bied je jouw klanten een totaalpakket aan

Wij maken het mogelijk om als reseller een domeinnaam volledig white label te registeren. Hierdoor kun jij als reseller een compleet pakket aan de eindgebruiker presenteren. Bij ons is het niet alleen mogelijk om white label reseller te worden, je kunt daarbij ook kiezen voor:

Kies voor een domeinnaam bij ons​

Persoonlijke service

Heb jij vragen of problemen? Neem dan contact op met onze gratis servicedesk in Hengelo via [email protected], 074-210 22 55 of vul het contactformulier in.

Domeinnaam verhuizen naar SmitPRO?

Heb je al een domein en wil je verhuizen naar SmitPRO? Geen probleem. Met onze gratis verhuisservice stap je gemakkelijk over.

Geen technische kennis nodig

Bij SmitPRO heb je als white label domeinnaam reseller geen technische kennis nodig van hosting. SmitPRO levert haar hosting met een CMS. Dit CMS is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee jij je eigen ideeën gemakkelijk kunt uitwerken in je website. We hebben alles in eigen beheer, waardoor we een testomgeving en domeinnaam al binnen vijf minuten online kunnen hebben.

Wat kost een domeinnaam bij smitpro?

Bij SmitPRO ontvang jij je eigen .nl-domein gratis bij aanschaf van één van onze hostingpakketten.