complete webshop

SmitPRO, een ervaren webhostingsbedrijf in Hengelo, levert een snelle en soepele webshop voor jouw bedrijf of om je dienstenpakket als reseller uit te breiden.
N

Gratis .nl-domeinnaam

N

Gratis en snelle support

N

Razendsnelle SSD-server

Een webshop voor je eigen bedrijf of voor jou als reseller

Een webshop beginnen hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze webhosting kun je eenvoudig je eigen webshop beginnen of aan de slag gaan als webshop reseller. Al onze pakketten zijn geschikt voor het hosten van een webshop. Onze snelle server zorgt ervoor dat alle bezoekers je webpagina perfect bereiken.

Onze mogelijkheden

N

PrestaShop

PrestaShop is een open source e-commerce webwinkelapplicatie. PrestaShop is momenteel één van de meest gebruikte toepassingen bij webwinkels.
N

Magento

Magento is een open source e-commerceplatform die verkopers op het web een flexibel winkelwagensysteem biedt. Naast deze functionaliteiten geeft Magento je ook de mogelijkheid om de vormgeving van je website aan te passen.

N

WooCommerce

WooCommerce is begonnen als een simpele plug-in. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een community en is het meer dan alleen een plug-in. WooCommerce is een zeer populair systeem om je webshop mee te bouwen en is al miljoenen keren gedownload.  

N

Opencart

OpenCart is een uitstekend CMS om kleine tot middelgrote webshops mee te bouwen. Hierdoor is het CMS ook gebruiks- en budgetsvriendelijk. Het CMS beschikt over een gemakkelijk basispakket en is vaak gebruikt om een webshop mee op te starten. 

Gratis domeinnaam

Bij aanschaf van een hostingpakket ontvang je bij SmitPRO gratis je eigen .nl-domeinnaam.

Gratis en snelle support

Heb jij vragen of loop je ergens tegenaan? SmitPRO helpt jou bij het bouwen van je webshop.

Razendselle SSD-webhosting

Onze hostingserver maakt gebruik van SSD’s (Solid State Drive). SSD’s zijn ruim 5x sneller dan een gewone harde schijf (HDD).

Ben jij ondernemer of ben je van plan om te beginnen met ondernemen? Dan ben je vast op zoek naar een website die jouw producten en/of diensten op de juiste manier presenteert. Je kunt je bedrijfsnaam gebruiken als domeinnaam, kijk eerst even of de gewenste domeinnaam nog wel beschikbaar is.

Onze meest gekozen opties

Het maken van een webshop begint met het kiezen van je CMS. Er bestaan diverse gratis Content Management Systemen die je kunt gebruiken bij het opzetten van je webshop als webshop reseller. Als je voor hosting bij SmitPRO kiest, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld PrestaShop of Magento.

PrestaShop

PrestaShop is een open source e-commerce webwinkelapplicatie. PrestaShop is momenteel één van de meest gebruikte toepassingen bij webwinkels.

Magento

Magento 2 geeft je de mogelijkheid om een uitgebreide webwinkel te starten. Magento heeft alle functies beschikbaar: van uitgebreid productbeheer, facturatie tot aan het maken van een multishop (meerdere webshops met een centraal beheersysteem).

Word een webshop reseller bij ons

Wij bouwen niet alleen een webshop voor onze klanten, maar ook voor klanten van onze reseller. Word jij bij ons een webshop reseller? Dan koop je pakketten bij ons in met korting tot wel 25%. Zo bied je jouw klanten een totaalpakket aan. Je koopt de pakketten bij ons in en bepaalt zelf jouw verkoopprijs en dus ook je winstmarge. Wil je meer weten over ons webshop reseller programma? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via 074 21 02 255 en via [email protected] of maak een afspraak en kom langs bij ons kantoor in Hengelo. Word een webshop reseller bij SmitPRO en ontdek alle mogelijkheden.