complete webshop

smitpro levert een snelle en soepele webshop voor jouw bedrijf.

N

Gratis .nl-domeinnaam

N

Gratis en snelle support

N

Razendsnelle SSD-server

webshop

Een webshop beginnen hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze webhosting kun je eenvoudig je eigen webshop beginnen. Al onze pakketten zijn geschikt voor het hosten van een webshop. Onze snelle server zorgt ervoor dat alle bezoekers je webpagina perfect bereiken.

Onze mogelijkheden

N

PrestaShop

PrestaShop is een open source e-commerce webwinkelaplicatie. PrestaShop is momenteel één van de meest gebruikte toepassingen bij webwinkels.

N

Magento

Magento is een open source e-commerceplatform die verkopers op het web een flexibel winkelwagensysteem biedt. Naast deze functionaliteiten geeft Magento je ook de mogelijkheid om vanuit Magento de vormgeving van je website aan te passen.

N

WooCommerce

WooCommerce is begonnen als een simpele plug-in. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een community en is het meer dan alleen een plug-in. WooCommerce is een zeer populair systeem om je webshop mee op te bouwen en is al miljoenen keren gedownload. 

N

Opencart

OpenCart is een uitstekend CMS om kleine tot middelgrote webshops mee te bouwen. Hierdoor is het CMS ook gebruiks- en budgetsvriendelijk. Het CMS beschikt over een gemakkelijk basispakket en is vaak gebruikt om een webshop mee op te starten 

Gratis domeinnaam

Bij aanschaf van een hostingpakket ontvang je bij SmitPRO gratis je eigen .nl domein.

Gratis en snelle support

Heb jij vragen of loop je ergens tegenaan? SmitPRO helpt jou bij het bouwen van je webshop.

Razendselle SSD-webhosting

Onze hostingserver maakt gebruik van SSD’s (Solid State Drive). SSD’s zijn ruim 5x sneller dan een gewone harde schijf (HDD).

Ben jij ondernemer of ben je van plan om te beginnen met ondernemen? Dan ben je vast opzoek naar een website die jouw producten en/of diensten op de juiste manier presenteert. Je kunt je bedrijfsnaam gebruiken als domeinnaam, kijk eerst even of de gewenste domeinnaam nog wel beschikbaar is.

Onze meest gekozen opties

Het maken van een webshop begint met het kiezen van je CMS. Er bestaan diverse gratis Content Management Systemen die je kunt gebruiken bij het opzetten van je webshop. Als je voor hosting bij SmitPRO kiest, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld PrestaShop of Magento.

PrestaShop

PrestaShop is een open source e-commerce webwinkelaplicatie. PrestaShop is momenteel één van de meest gebruikte toepassingen bij webwinkels.

Magento

Magento 2 geeft je de mogelijkheid om een uitgebreide webwinkel te starten. Magento heeft allle functies beschikbaar; van uitgebreid productbeheer, facturatie tot aan het maken van een multishop (meerdere webshops met een centraal beheersysteem)