projecten

WAT WIJ DOEN

SmitPRO staat overal voor open. Voor ons is geen opdracht te gek. Heb jij een idee en wil je dit realiseren? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Heb je inspiratie nodig? Bekijk hieronder een aantal projecten die we hebben uitgevoerd.

DE LOOPBAANDOKTER
SmitPRO heeft de Loopbaandokter voorzien van een overzichtelijke en informatieve website. Het is een minimalistische en unieke website die zeker de aandacht trekt van de bezoeker. Naast de website hebben wij de Loopbaandokter ook voorzien van een nieuwe huisstijl, briefpapier, visitekaartje en een logo.
Masion charie

SmitPRO heeft een unieke huisstijl ontworpen voor Maison Charié. Dit heeft SmitPRO toegevoegd aan de website zodat de bezoeker direct ziet wat voor bedrijf Maison Charié is. De website is overzichtelijk en beschikt over alles wat je van een professionele website kan verwachten.

‘SmitPRO heeft voor mij meerdere dingen ontworpen. Zoals mijn logo en visitekaartjes van mijn vorige bedrijf en mijn logo en website van mijn huidige bedrijf. Beide keren was ik zeer tevreden. De communicatie is goed, het eindplaatje is goed en de nazorg is ook goed. Bij SmitPRO luisteren ze naar jouw wensen. Een top bedrijf met goede service!’

de ontwikkelcoach
De Ontwikkelcoach beschikt momenteel over een unieke, minimalistische en overzichtelijke website. Met een asymmetrisch ontwerp is het een opvallende website waarbij je een goed overzicht hebt van de diensten van de Ontwikkelcoach. Naast de website heeft SmitPRO ook het logo en briefpapier ontworpen voor de Ontwikkelcoach.
veritas security

SmitPRO heeft samen met Veritas Security de wensen besproken om vervolgens een unieke website te creëren. De website is overzichtelijk, minimalistisch en geeft de beveiligingsdiensten van Veritas Security duidelijk weer zodat de bezoeker goed geïnformeerd wordt.

‘Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Joy Ridha, eigenaar van SmitPRO. Joy en zijn collega’s hebben een website voor ons ontworpen, tevens doen zij ook het onderhoud van onze website. Joy is gedreven jonge ondernemer met een duidelijke visie om ondernemers te helpen met online marketing. Wij van Veritas Security hechten veel waarde aan persoonlijke contact, goede & snelle service voor onze klanten, daarom vinden wij ook belangrijk om met partners samen te werken die de zelfde visie hebben als ons. Bij SmitPRO is dit het geval! Wij van Veritas Security bevelen daarom Joy van SmitPRO en zijn team graag aan in ons netwerk.’

stijlcoach judith

De website van Stijlcoach Judith vertelt haar verhaal aan de bezoeker. Het is een website die je aanspreekt en we zijn zeker tevreden met het eindresultaat.

‘Ik zocht een Webdesigner voor de nieuw te ontwerpen website voor mijn startende bedrijf: Jouw Stijlcoach Judith. Joy en zijn professionele team zijn gemakkelijk bereikbaar, hebben veel technische kennis, zijn flexibel en reageerden snel op mijn vragen. Ook werden door mij voorgestelde aanpassingen snel verwerkt.’

bea kindercoach
De wens van Bea Kindercoach was een unieke en aantrekkelijke website. Het eindresultaat is een informatieve website met een sympathieke vormgeving. Het geeft de bezoeker zeker een positieve eerste indruk.
newhousecoffee

De website van New House coffee is een moderne, minimalistische en vooral unieke website. De vormgeving en lay-out van de website maken in combinatie met de arme huisstijl een overzichtelijke en mooie website. De website presenteert de producten en het verhaal van New House coffee op een juiste manier. Ook is er een webshop geïntegreerd in de website waarbij je jouw favoriete koffie gemakkelijk kan bestellen.

‘Mijn ervaring met SmitPRO is dat ze je stap voor stap helpen aan een professionele website, dit tegen een uiterst nette prijs. Aanrader voor elke ondernemer die een website wil laten bouwen en zich niet gelijk in de schulden wil steken.’

de washand
De washand beschikt momenteel over een unieke website. Deze website weergeeft alle diensten die Stichting De Washand aanbiedt. Samen met de overzichtelijke lay-out en informatieve teksten is het een mooie website die de bezoekers zeker aantrekt.
eduxtra

‘We hebben onze website laten bouwen door SmitPRO. Vanaf het allereerste contact verliep alles uitstekend. Als we vragen hadden, werd er door Joy snel gereageerd en adequaat gehandeld. Joy dacht in alles goed mee en had (en heeft) uitstekende ideeën. Wij zijn erg blij met en zeer tevreden over Joy en zijn team!’

emesa trade
SmitPRO heeft de website van Emesa Trade ontworpen en gerealiseerd. De website is simpel, minimalistisch en asymmetrisch wat het de aandacht van de bezoeker zeker trekt. Emesa Trade is aanbieder van verschillende soorten tape en verpakkingsmateriaal. Door de overzichtelijke website krijgt de bezoeker een goed beeld van de producten die Emesa Trade levert.
Crown security
Als beveiligingsaanbieder is een professionele en nette website van belang. De klanten komen op je pagina terecht wat direct de eerste indruk levert van de bezoeker. Het is een overzichtelijke website die de beveiligingsdiensten van Crown Security duidelijk weergeeft.
vima
De beste manier om je diensten te promoten is een website. Het is een platform waar je genoeg informatie op kwijt kan en met de juiste SEO, is je website een goed marketingmiddel. SmitPRO kreeg de opdracht om een professionele en overzichtelijke website te creëren voor VIMA. Je kan je gemakkelijk navigeren op de website van VIMA om zo de juiste informatie te vinden.
Go Glow
SmitPRO kreeg de opdracht op een logo te ontwerpen voor Go Glow. De wens was een uniek en passend logo bij het bedrijf dat de aandacht trekt van personen. SmitPRO is blij met het resultaat en helpen graag meerdere ondernemers bij het ontwerpen van een logo.
Disire
SmitPRO heeft Desire voorzien van een Uniek logo. Dit logo is minimalistisch, modern en weergeeft waar het bedrijf voor staat. Het logo beschikt over de kleuren van de huisstijl en is opvallend waardoor het makkelijk wordt onthouden.
track and trace
Een tijdje terug heeft SmitPRO het logo van Track&Trace ontworpen. Het is een minimalistisch en uniek logo.
Vrienden van Meereizen
SmitPRO heeft voor stichting Vrienden van MeeReizen een mooie folder ontwikkeld. De wens was een opvallende en vooral unieke folder. Zoals je hierboven ziet is dat zeker gelukt. We zijn erg blij met het resultaat.