managed WORDPRESS HOSTING

Onderhoud is erg belangrijk als je WordPress website eenmaal online staat. WordPress, thema’s en plug-ins komen regelmatig met beveiligingsupdates en functie-updates. Het is erg belangrijk dat dit wordt bijgehouden. Als je voor onze Managed WordPress hosting kiest, doen wij dit allemaal voor je.

Hoe werkt het?

Het kan zijn dat je aan onze standaardpakketten niet genoeg hebt. Soms heb je bijvoorbeeld meer opslagcapaciteit nodig of heb je een andere wensen zoals de snelste willen zijn met jouw website. Als dit het geval is, kun je bij ons kiezen voor hosting op maat. Vul het formulier in en wij nemen de zelfde werkdag nog contact met je op!

Heb je al een hostingpakket ergens anders lopen

Er wordt telefonisch contact op genomen om een afspraak te maken

Waarom Managed WordPress hosting bij SmitPRO?

Beheer

SmitPRO neemt het volledige technische beheer van jou over, jij hoeft je geen zorgen te maken en je kunt focussen op het bijhouden van de content van je website. Dit bespaart veel tijd en moeite.

Veilig

Je WordPress, modules en plug-ins zijn up to date. Hierdoor is je website beschermd tegen bijvoorbeeld hackers. Als een plug-in of thema niet wordt geüpdatet dan loop je risico dat je website wordt gehackt of besmet met malware.

Back-up

Na iedere update wordt er gecontroleerd of alles goed is verlopen en of alles nog naar behoren werkt. Mocht dit niet het geval zijn, dan maken we gebruik van onze dagelijkse back-up waarmee de wijzigingen ongedaan kunnen worden gemaakt.