Wat is een hosting reseller?

De werking van een hosting reseller is erg simpel. Je koopt meerdere hostingpakketten in bij SmitPRO, een ervaren webhosting bedrijf in Hengelo, om deze vervolgens door te verkopen. De hostingpakketten die je inkoopt, koop je in met staffelkorting. Dit betekent dat de korting hoger wordt naarmate het aantal hostingpakketten stijgt. De hostingpakketten verkoop je als webhosting reseller vervolgens door aan de eindgebruiker onder je eigen naam voor de verkoopprijs die je zelf bepaalt (White label).

Hosting reseller worden?

Als webhosting reseller koop je meerdere hostingpakketten in bij SmitPRO. Deze hostingpakketten verkoop je vervolgens weer door aan de eindgebruiker onder je eigen naam. Je koopt diensten, zoals domeinnamen en webhosting, in met korting en bepaalt zelf de verkoopprijs voor jouw klanten. Wij leveren managed hosting. Dit betekent dat je geen technische kennis nodig hebt doordat wij het technische gedeelte voor jou beheren.

Managed hosting

SmitPRO maakt bij het reseller programma gebruik van managed hosting. Dit betekent dat je als hosting reseller geen technische kennis nodig hebt. Wij regelen het technische gedeelte namelijk voor jou, denk hierbij bijvoorbeeld aan het programmeren van de website en de domeinregistratie.

Nederlandse webhosting

Daarbij leveren wij Nederlandse webhosting, zodat jij als reseller weet dat de hosting van de website wordt ondergebracht in eigen land. Nederlandse webhosting heeft een tal aan voordelen. Heb je bijvoorbeeld veel klanten uit eigen land? Dan zal je website door Nederlandse webhosting veel sneller geladen worden. Een ander voordeel van hosting in eigen land is Google. Als jouw website gericht is op de Nederlandse markt en op een Nederlands IP-adres staat, ziet Google jouw website als relevant en zal de site hoger scoren op vindbaarheid.

 

Bied jouw klanten een compleet pakket

Naast hosting reseller worden, kun je bij ons ook kiezen voor onder andere een webdesign reseller pakket. Zo bied jij jouw klanten een complete dienstverlening aan. Kies er bijvoorbeeld voor om ook AVG tools in je dienstenpakket op te nemen. Wil jij een webhosting reseller worden? Neem dan contact met ons op. Je bereikt onze servicedesk in Hengelo door te bellen naar 074 21 02 255 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

Managed hosting

SmitPRO maakt bij het reseller programma gebruik van managed hosting. Dit betekent dat je als reseller van SmitPRO geen technische kennis nodig hebt. SmitPRO regelt het technische gedeelte namelijk voor jou, denk hierbij aan bijvoorbeeld het programmeren en de domeinregistratie.