Word reseller bij SmitPRO

Ben jij bereid om je aanbod van je bedrijf te vergroten? Dan is het reseller programma van SmitPRO misschien iets voor jou. Als reseller koop je verschillende diensten in bij SmitPRO met korting om deze diensten vervolgens door te verkopen aan de eindgebruiker voor je eigen verkoopprijs.

verschillende diensten

SmitPRO biedt haar resellers een ruime keuze aan diensten. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen hostingpakketten aan te schaffen, maar je kan bijvoorbeeld ook webdesign toevoegen aan je aanbod.

Ook SEO en SEA is een van de dingen die wij aanbieden bij resellers, hierbij heeft de reseller keuze uit meerdere mogelijkheden.

Hoe meer hostingpakketten de reseller aanschaft, hoe meer korting die krijgt. Al onze hostingpakketten zijn inclusief: één .nl domein, SSL-certificaat, onbeperkt e-mailadressen, duurzame hosting en gratis support

Voor vragen over prijzen van de pakketten etc. kunt u contact met ons opnemen. De prijzen van deze pakketten kunnen per maand, kwartaal of per jaar betaald worden. Afhankelijk van het volume dat afgenomen wordt. Mocht de reseller een hostingpakket op maat willen, kan dat op afspraak besproken worden.

Welke diensten zijn geschikt voor mijn bedrijf?

SmitPRO biedt verschillende diensten aan voor verschillende soorten bedrijven.

Je kan bijvoorbeeld bij ons onder het kopje SEO “Google mijn bedrijf” kiezen wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf goed zichtbaar is op Google en goed te navigeren op Google maps. Als je kiest voor de SEO-basis dan heb je alle technische basis waardoor je hoger in Google komt.