Als webdesign reseller verkoop je websites van SmitPRO onder jouw eigen naam. Wij werken, als ervaren webdesigners uit Hengelo, namelijk volledig white label. De eindgebruiker zal daarom niet merken dat wij de websites gemaakt hebben. Heeft jouw reclamebureau of grafisch ontwerper nog geen webdesign in het aanbod? Meld je dan aan als webdesign reseller om je klanten een totaalpakket aan te bieden.

Wat doet een webdesign reseller?

Als webdesign reseller verkoop je onze dienst onder je eigen naam voor je eigen verkoopprijs aan je bestaande of aan nieuwe klanten. Je bepaalt dus zelf je winstmarge. Wij bieden managed hosting. Dit betekent dat wij de websites bouwen voor de klant, de hosting verzorgen en zorgen voor de domeinregistratie. Hierdoor heb jij als webdesign reseller geen technische kennis en ervaring nodig.

Hoe verloopt het proces?

De websites worden bij SmitPRO ingekocht door de webdesign reseller voor een standaard prijs. Vervolgens worden de websites verkocht aan bestaande en/of nieuwe klanten door de reseller. De reseller hoeft zich niet bezig te houden met de technische kant van de websites. Wij zorgen ervoor dat de websites naar behoren presteren en indien dit niet het geval is, zorgen we ervoor dat het hersteld wordt zodat de klant tevreden blijft.

Word een webdesign reseller

Door reseller bij ons te worden, profiteer je van pakketkortingen die oplopen tot wel 25%. We hebben alles in eigen beheer, we kunnen daarom snel schakelen en een testomgeving of een domeinnaam al binnen vijf minuten online hebben staan. Daarbij bieden we een 24/7 dienst voor de hosting. Deze dienst is enkel voor spoedgevallen en gratis voor onze klanten. Wil je webdesign reseller worden bij ons? Neem dan contact op met de servicedesk in Hengelo. Je bereikt hen via het telefoonnummer 074 21 02 255 of via het e-mailadres [email protected].