Laat responsive webdesign uitvoeren door ons ervaren bureau

Door responsive webdesign uit te laten voeren door ons ervaren bureau, zorg je voor een professionele en verzorgde uitstraling van jouw bedrijf. Heb je zelf geen technische kennis? Dat is geen probleem. SmitPRO, een vakkundig webdesign bureau uit Hengelo, staat voor je klaar om je te ondersteunen op technisch vlak.

White label product

24/7 hosting dienst

Alles in eigen beheer

Waarom je responsive webdesign laat verzorgen door ons bureau

Wat is responsive webdesign eigenlijk? Responsive webdesign houdt in dat ons bureau een website op een bepaalde manier ontwerpt en creëert, zodat deze op verschillende apparaten de website goed wordt weergeven. Hierdoor wordt bijvoorbeeld de cookie banner verkleint of juist vergroot, zodat deze goed te lezen is op elk apparaat. Door responsive webdesign te laten verzorgen door ons ervaren bureau, word je website goed weergeven op onder andere:

  • Computers
  • Smartphones
  • Tablets

Door een website responsive te maken, hoeft er niet voor elk apparaat een nieuwe website ontworpen te worden. Er hoeft dan ook maar één website onderhouden te worden. Daarbij blijft de content toegankelijk voor elk type apparaat. Hierdoor is de optimale gebruikerservaring op elk apparaat gewaarborgd. Je kunt er ook voor kiezen om minder relevante content, zoals grote afbeeldingen, niet weer te geven op mobiele sites. De laadsnelheid zal dan verbeteren, wat een positief effect heeft op de positie van de website in Google.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Ontdek alle diensten die wij aanbieden

Laat responsive webdesign verzorgen door ons professionele bureau met kennis van branding van een bedrijf tot het verhuizen van websites. Heb je vragen over onze diensten, zoals het hosten van een webshop? Neem dan gerust contact op met onze specialisten in Hengelo. Je bereikt de servicedesk in Hengelo door te bellen naar 074 21 02 255 of door een e-mail te sturen naar [email protected].